seçimleryerel seçim 2013Radikal bir değişim için YKP’ye oy verin! - Halil Paşa

Radikal bir değişim için YKP’ye oy verin! – Halil Paşa

Yeniçağ podcastını dinleyin

logo_webYKP Seçim Komitesi adına Halil Paşa’nın açıklaması şöyle:

Bu coğrafyada yüzyıllardır kök salmış Kıbrıslı Türklerin ve üçüncü kuşağını kurmak üzere olanların, bizzat alınacak kararlara katılacakları, öneride bulunacakları, planlı, temiz, güvenli, çağdaş, şeffaf ve üretken bir yaşamın hâkim olduğu başka bir Lefkoşa isteyenleri, YKP’ye oy vermeye davet ediyoruz.

Çünkü YKP siyasi düşünce ve görüşlerini bizzat şeherin içerisinde yaşayanlarla birlikte ve şeffaf bir biçimde çözmeye aday olduğu Katılımcı Bütçe ile açıkça ilan eden, kadrosunda her siyasal kuşaktan Kıbrıslıyı barındıran tek siyasal partidir.

Lefkoşa seçmenleri, YKP’ne oy verecek nedenleriniz çoktur…

1.Lefkoşa Belediyesinde batırılan paraların, mafyoz ilişkilerin, buna oylarıyla ortaklık edenleri de kamuoyuyla paylaşarak, borçların Lefkoşalı seçmenlere ve halka fatura edilmesini reddedeceğini açıklayan tek siyasal örgüt olduğu için.

2. Adayı ziyarete gelen TC’li siyasilerin geçecekleri cadde ve güzergâhlarda bir günlüğüne değil her gün ve sadece cadde ve refüjlerinin de değil, arka sokak ve sanayi bölgelerini, surlar içi ve belediye sınırları dâhilinde tüm semtlerini, en az Güney Lefkoşa kadar pırıl pırıl yapılacağı bir örgütlenmeyi yaşama geçirmeyi hedeflediği için…

2. Kadınve engelli haklarını savunan tek parti olduğu ve her türlü cinsiyet ayırımcılığına karşı çıktığı için.

4. Adanın ve özellikle de tarihi ve turistik yapıların öne çıkarılması amacıyla Lefkoşa’nın askersizleştirilmesinde rutin ve kararlı olarak eylem yapan, gelişen olaylara bağlı olarak sürekli ve düzenli siyasi görüş açıklayan tek örgüt olduğu için.

5. Nihayet adada siyasal bir çözümü ve barışı en radikal bir şekilde en çok savunan siyasal parti olduğu için.

Bu nedenle YKP’ne verilecek bir OY diğerlerinden farklılığa verilen bir destek anlamına gelecektir.

Radikal çözüm öneren YKP’nin öneri ve düşüncelerinin yanında çoğalmaya ve Lefkoşa’nın ve Lefkoşalının da söyleyeceği sözü, yapacağı işi ve becerisi olduğunu, devamı olan güneyden de kopmadığını göstermeye ihtiyacı vardır.

Başka hiçbir siyasal parti bizim kadar Lefkoşa’yı kendisi yapan renkleriyle, içerisinde yaşayanların sosyal-refahının arttığı bir şeheri hedeflemiyor!.

Dolayısyla YKP’ne verilecek her oy, belediyecilikte radikal bir değişim düşüncesine onay verenlerin ne denli çok olduğu anlamına da gelecektir.

Kazanacak olanın değil, düşünce ve eylemleriyle Lefkoşa’yı rehabilite ederek yeniden inşa etmeye aday yirmi dört yıllık bu siyasal partiye kişi olarak OY’un ile sen de katkıda bulun.

YKP’YE MÜHÜR VUR;

SESİNİ DUYUR!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
218AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin