YKPÇiçekli buluşma gerçekleşti
yazarın tüm yazıları:

Çiçekli buluşma gerçekleşti

Yeniçağ podcastını dinleyin

Aşağıda çağrı ile bir araya gelen YKP, YKP Gençlik ve YKPfemden bir grup Çiçek’in gelişine karşı “buluşma” gerçekleştirdi.

2 saat süren buluşmada polisin çok yoğun önlem aldığı gözlemlendi ama etkinliğe katılanlar hiç bir gerginliğe fırsat vermedi. Kanatlı basına verdiği kısa açıklamada polisin vurmalı sporlar konusunda çok faal olduğunu, polisin neye, ne zaman saldıracağını bilemediklerini ve aslında yazacak çok şeylerini olduğunu ama bu kezlik söylenebileceğin “sen anlan ya Çiçek” olduğunu belirtti. Daha sonra grup saat 12’ye kadar Kuğulu Parkta kaldıktan sonra sessizce dağıldı.

Çağrı metni şöyleydi:

“Kıbrıs’ın kuzeyini Ankara yönetimlerinin “terbiye” etme süreci devam ediyor.

Yıkım paketinde yer alan ve sene sonuna kadar yürürlüğe girmesi ön görülen kimi yaptırımların hala daha hayata geçirilmemiş olmasından duyduğu rahatsızlığı Erdoğan 19 Temmuz’daki ziyaretinde ve sonrasında yaptığı açıklamalarla ortaya koymuştu. Bu rahatsızlığın en üst seviyede yeniden dile getirilmek ve yıkım paketindeki diğer uygulamaların hayata geçirilmesi için baskı oluşturmak için TBMM Başkanı Cemil Çiçek Cuma günü Kıbrıs’a geliyor…

Tam da özelleştirme yasasının, sosyal sigortaların ve diğer paketteki uygulamaların hayata geçirilmesinin gündeme getirildiği tarihe denk gelen bu ziyaret dikkat çekicidir. Ankara ve buradaki işbirlikçisi hükümet ettiğini sananlar yeni yaptırımlar için 9 Eylül’de bir kez daha masaya oturacaklar.

Onları yalnız bırakmıyoruz, 9 Eylül’de saat 10:30’da Kuğulu Parkta ÇİÇEKLİ buluşma gerçekleştiriyoruz…

Davetlisiniz!”

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIveWVuaWtpYnJpc3BhcnRpc2kvYWxidW1pZC81NjUwMzMwMDE5NDM5MDI3OTM3P2FsdD1yc3MmYW1wO2hsPWVuX1VTJmtpbmQ9cGhvdG8=”]

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
234AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin