toplumsal muhalefetsendikal hareketSendikacıların yargılanmasına devam ediliyor
yazarın tüm yazıları:

Sendikacıların yargılanmasına devam ediliyor

Yeniçağ podcastını dinleyin

DAÜ-SEN açıklaması şöyle:

dausenDAÜ’ye bağlı Üniversite Öncesi Eğitim Kurumlarının peşkeş çekilmesine karşı mücadele edenlerin yargılanmasına 24 Ocak 2014 tarihinde, saat 09.00’da Mağusa Kaza Mahkemesinde devam edilecek. DAÜ-SEN, DAÜ BİR-SEN, KTOEÖS üye ve yöneticilerinden oluşan sanıklar 2 yılı aşkın bir süredir yargılanıyorlar.

Siyasi olduğunu defalarca belirttiğimiz bu davaların amacı bizleri yıldırmak ve sessiz kalmamızı sağlamaktı. Ancak sağlam dayanaklardan yoksun bu siyasi davaların bu amacına ulaşmayacağını da bugüne kadar gösterdik. Bizler yine kamusal değerlerin peşkeş çekilmesine karşı çıkacağız, bizler yine Toplu İş Sözleşmesini, Çalışma Yasasını, Anayasayı ve DAÜ Yasasını çiğneyerek alınan kararlara direneceğiz.

Bu siyasi davalarda yargılanan arkadaşlarımız bu ülke için aydınlık bir gelecek isteyen, bu uğurda mücadele eden, haklarını savunan kişilerdir. Tüm sendikaları, siyasal partileri, örgütleri ve dostlarımızı yargılanan arkadaşlarımızla dayanışmalarını ortaya koymaları için, 24 Ocak 2014, Cuma günü saat 9’da Mağusa Kaza Mahkemesi’ne davet ederiz.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
236AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin