.Yeniçağyeniçağ güncelDAÜ'ye Necmettin Erbakan yurdu!
yazarın tüm yazıları:

DAÜ’ye Necmettin Erbakan yurdu!

Yeniçağ podcastını dinleyin

5789_headlineDoğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) parça parça satışı devam ediyor. Ayni zamanda asimilasyon ve fetihçi politikaları da çeşitli faaliyetler adı altında sürdürülüyor…

DAÜ yurtlar bölgesinde, Türkiye’nin finansmanıyla inşası tamamlanmak üzere olan  yurdun  işletmeciliği,  bugün imzalanan sözleşmeyle Türkiye Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu  (YURTKUR) Genel Müdürlüğü’ne devredildi. Daha önce benzer işlem Lefke Avrupa Üniversitesi yurtları için de yapılmıştı.

Lefke’deki yurda 1974’te Türkiye Başbakanı olan Bülent Ecevit’in ismi verilmişti, Mağusa’daki yurda ise ayni “”yıl Türkiye’de Başbakan Yardımcılığı görevinde bulunan Necmeddin Erbakan’ın ismi verilecek!

DAÜ imza töreni sırasında YURTKUR Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan, Lefke ve DAÜ’deki yurtlara “Barış Harekatı”(!) sırasında Türkiye’de Başbakan ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Bülent Ecevit ile Necmeddin Erbakan’ın isimlerinin verilerek iki değerli devlet adamının isimlerinin bu yurtlarda yaşatılacağı iddiasında bulundu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
215AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin