seçimlerboykot 2013Boykot talimatı reddedenlerin başarısı
yazarın tüm yazıları:

Boykot talimatı reddedenlerin başarısı

Yeniçağ podcastını dinleyin

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYKP Boykot Eylem Komitesi üyesi Rasıh Keskiner’in açıklaması şöyle:

Günler yaklaştıkça acentaların telaşının da artmakta olduğu görülmektedir. Yurttaşların sandığa gitmemesinden neden bu kadar korkmaktadırlar acaba? Korkmaktadırlar çünkü saltanatlarını sürdürmeleri için var olan Rejim çatırdamaktadır. Yurttaşların, Rejimin temsilcilerinin “sandığa gidin” yönündeki yalvarışlarını reddederek, her geçen gün sandığa gitmeyecek olanların oranının artması Rejim yandaşlarının telaşını korkuya çevirmiştir.

Vitrini süslemek için talimat alan siyasal partilerin tümü, seçimin boykot edilmesinin kendilerine göre rakip gördükleri bir diğer partiye yarayacağını söylemektedirler. Oysa gerçek olan seçim boykotu, YKP yanında Rejime karşı başkaldıranların başarısı olacaktır. Seçim boykotu, önümüzdeki dönemde Rejime karşı bir isyanın örgütlenmesine yarayacaktır.

Yurttaşların sandığa gitmesi yönündeki yalvarışlara her gün bir yeni acenta eklenmektedir. Aslında iyi de olmaktadır. Bunlar konuştukça boykota katılım oranı artmaktadır. Bunlar konuştukça halkımızın bunları daha iyi tanımasına vesile olmaktadırlar. Bunlar konuştukça taraflarını da belli etmektedirler. Aslında bugün “amman sandığa gidin” diye feryat edenler, yıllarca bu Rejimin temsilciliğini yaparak bugünkü batağı yaratmışlar, halkın Rejime karşı uyanışını hep engellemişlerdir. Ancak çırpınışları boşunadır. Yarattıkları batakta kaybolup gideceklerdir.

YKP çağrısını tekrarlamaktadır. Tam zamanı; artık yeter deyip ayağa kalmalıyız. Ankara ve yerli temsilcilerinin yalvarmalı talimatlarını reddedelim. Karma mı, tercih mi mühür mü, hiç düşünmeyelim. Niye düşünelim ki, karma veya mühür isteyenlerin etkileri ve yetkileri olmayacaktır. Yetki Ankara’dadır. Kıbrıslının iradesi gasp edilmiştir. Bu seçimde yeni bir moda icat ettiler. Herkes, her parti “projeler” den bahsetmektedir. Ne projesi! Projelerin Ankara’dan geldiğini bilmeyen mi kaldı? Bunlar ancak Ankara’nın projeleri için parmak kaldırmaktadırlar ve bundan sonra da parmak kaldıracaklardır. Parmakçı seçmek için sandığa gidilir mi?

YKP halkımıza, gelinen noktada tek alternatifin sandığı boykot olduğunun altını çizmektedir.

Boykot, ayağa kalkıp talimatları reddedenlerin başarısı olacaktır.

Boykot, Rejime karşı başkaldırının kitlesel olarak örgütlenmesinin başarısı olacaktır.

Boykotta hedef katılımı yüzde ellilere indirmektir.

Onlar “ seçime katılın” dedikçe, biz de “ inadına boykot” diyoruz.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
216AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin