YKPduyuruYKP'nin seçimlerdeki adayları ve görüşleri | kitlesel basın toplantısı
yazarın tüm yazıları:

YKP’nin seçimlerdeki adayları ve görüşleri | kitlesel basın toplantısı

Yeniçağ podcastını dinleyin

Tarih: 28 Şubat 2013, Perşembe

Saat: 13:30

Yer: Lefkeliler Hanı | Galoyiro’un Hanı – Büyük Han’ın yanı

 

25 Şubat Pazartesi akşam toplanan YKP Parti Meclisi 7 Nisan’daki yerel seçimlere katılma kararı aldı ve adaylarını tespit etti.
Adaylar 28 Şubat, Perşembe günü saat 13.30’da Surlariçinde Büyük Han yanındaki Lefkeliler Hanı’nda yapılacak kitlesel basın toplantısında kamuoyuna açıklanacak…
Parti Meclisi çalışmaların, oluşturulacak bir Seçim Komitesi aracılığı ile yürütülmesi kararını aldı ve gerekli çalışmaları yapması için Yürütme Kurulu’nun yetkilendirdi, Seçim Komitesi eş koordinatörleri olarak Tegiye Birey ve Murat Kanatlı’yı görevlendirdi.
Hatırlanacağı gibi 4 ve 18 Şubat tarihlerinde yapılan Parti Meclisi toplantılarındaki değerlendirmeler sonucu bir Parti Meclisi kararı alınmış ve Parti Yürütme Kurulu son karar için çalışma yapması için görevlendirilmişti. Bu çerçevede, 21 Şubat tarihinde Lefkoşa’da genel üye toplantısı gerçekleştirilip üyelerin konuyla ilgili eğilimleri belirlenmişti. Tüm bu çalışmalar çerçevesinde 25 Şubat’ta yeniden toplanan Parti Meclisi oy çokluğu ile Parti Yürütme Kurulu’nun seçimlere katılma önerisini karara bağladı ve sonucunda adayları tespit etti.
Adaylar ve seçimlere yönelik düşünceler 28 Şubat, Perşembe günü saat 13.30’da Surlariçinde Büyük Han yanındaki Lefkeliler Hanında yapılacak kitlesel basın toplantısında kamuoyu ile paylaşılacak.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
216AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin