toplumsal muhalefetsendikal hareketSendikal Platform Londra yolcusu
yazarın tüm yazıları:

Sendikal Platform Londra yolcusu

Yeniçağ podcastını dinleyin

sendikalSendikal Platform eylem kararları çerçevesinde önümüzdeki günlerde İngiliz İşçi Partisi’nin davetlisi olarak Londra’da bir dizi ziyarette bulunuyor. Platform tarafından yapılan açıklama şöyle:

Sendikal Platform’da yer alan sendikalardan on iki kişilik bir heyet, İngiliz Parlamentosu, İngiltere Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, İngiliz ve uluslararası medya mensupları ve sendikalarla bir araya gelecektir.

Bilindiği üzere Kıbrıs sorununun çözümsüzlüğünden en çok Kıbrıslı Türkler zarar görmektedir. TC Hükümetlerinin Kıbrıslı Türk toplumuna dayattığı ekonomik paketler ve asimilasyon-entegrasyon politikaları ile yok edilmesine dönük siyasetlere karşı çıkan Sendikal Platform, direnişini uluslararası alana taşıma kararlılığındadır. Kıbrıs sorununun Birleşik Federal Kıbrıs hedefleyecek şekilde Birleşmiş Milletler parametreleri ve kararları çerçevesinde kısa sürede çözülmesi ile ilgili görüş ve önerilerin paylaşılacağı görüşmelerde Kıbrıs Türk toplumunun yaşadığı gerçekler de paylaşılacaktır.

Sendikal Platform, yapacağı görüşmeleri döndükten sonra bir basın toplantısı ile toplumla paylaşacaktır.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
216AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin