toplumsal muhalefetsendikal hareketDEV-İŞ'in 11. Olağan Genel Kurulu yapılıyor
yazarın tüm yazıları:

DEV-İŞ’in 11. Olağan Genel Kurulu yapılıyor

Yeniçağ podcastını dinleyin

devisDevrimci İşçi Sendikaları Federasyonu DEV-İŞ’in 11. Olağan Genel Kurulu 22 Şubat 2013 Cuma gün saat 10.30’da KTAMS salonunda gerçekleşiyor.

DEV-İŞ Genel Kuruluna, Ülkemizden Sendika ve Örgüt Temsilcileri ile Yurt dışından sendikacılar da katılacak. Yurt dışından konuk olarak adamıza gelecek Sendikalardan birer temsilci DEV-İŞ Genel Kuruluna hitap edecek.

Bu çerçevede, Türkiye’den DEV-İŞ Genel Kuruluna katılmak için DİSK Örgütlenme Dairesi Başkanı İsmail Yurtseven ve Türkiye Petrol-İş Sendikası Başkanı Mustafa Öztaşkın adaya geliyor.

Güney Doğu Avrupa Bögesinde 16 Ülkeden 25 sendikanın oluşturduğu ve DEV-İŞ’in de üyesi olduğu Güney Doğu Avrupa Enerji Sendikaları RETUN-SEE’yi temsilen Yunanistan’dan RETUN-SEE Genel Sekreteri Nikos Orfanos ve yine RETUN-SEE’den Vasilis Berkovitz DEV-İŞ Gn. Kuruluna katılacak konuk sendikacılar arasında yer alıyor.

DEV-İŞ Genel Kurulun’a ayrıca, Güney Kıbrıs’tan PEO ve bağlı sendikaların oluşturduğu bir delegasyon da PEO Gn. Sekreteri Pambis Krytsis başkanlığında katılacak.

DEV-İŞ’e bağlı sendikaların bir süre önce genel kurullarını yapması sonucunda belirledikleri delegelerle gerçekleşecek olan DEV-İŞ 11. Olağan Genel Kurulunda Dönem ve Faaliyet Raporu sunulacak, ayrıca 3 karar tasarısı oylanacak ve önümüzdeki 3 yıl boyunca görev yapacak olan DEV-İŞ Genel Başkanı, 8 kişilik Genel Yönetim Kurulu, 3 kişilik Denetim ve 3 kişilik Onur Kurulu üyeleri de seçilecek.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
216AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin