güncel haberkıbrıs haberAndros Kiprianu: Seçimlerde iki farklı politika ve felsefe yarışıyor
yazarın tüm yazıları:

Andros Kiprianu: Seçimlerde iki farklı politika ve felsefe yarışıyor

Yeniçağ podcastını dinleyin

e21b2626f11dbd7c071c1bdc38aee1f6_LAKEL Genel Sekreteri Andros Kiprianu, bu seçimlerde iki farklı politikanın, iki farklı felsefenin ve iki farklı kişiliğin yarıştığını söyledi.

Radyomuza açıklamalarda bulunan AKEL Genel Sekreteri, Nikos Anastasiadis’in Kıbrıs sorununda sürekli çelişkiler ve tutarsızlıklar yaşadığını, diğer taraftan Stavros Malas’ınsa çözümün temel prensiplerine bağlı kaldığını ifade etti.

Kiprianu, ekonomi konusunda, halkın seçimlerde, ya Troyka’nın önerdiği herşeyi kabul eden Nikos Anastasiadis, ya da önüne sunulan herşeyi kabul etmeden halkın çıkarına müzakere yapacak olan Stavros Malas’ı seçeceğini belirtti.

Andros Kiprianu, Nikos Anastasiadis ve DİSİ’nin kamu iktisadi teşekküllerinin özelleştirilmesinden yana olduğunu ve bunun binlerce aileyi işsizliğe sürükleyeceğini vurguladı.

Kiprianu, diğer taraftan Stavros Malas’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda AKEL’in rehberliği altında kalacağı tezini de reddederek, böyle bir durumda AKEL’in Tasos Papadopulos yönetimi zamanında olduğu gibi sadece hükümete katılacağını belirtti.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
234AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin