.Yeniçağyeniçağ güncelSendikal Platform, İrsen Küçük'ün düzenlediği basın toplantısını bastı!
yazarın tüm yazıları:

Sendikal Platform, İrsen Küçük’ün düzenlediği basın toplantısını bastı!

Yeniçağ podcastını dinleyin

İrsen Küçük, hükümete geldikleri bir yıllık süre içerisindeki icraatlarını anlatmak üzere basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın toplantısı henüz başlamadan Küçük hükümetinin mevcut uygulamalarını protesto etmek amacı ile Sendikal Platform yöneticileri ve bazı üyeleriyle birlikte basın toplantısını bastı. Ve sendikacılar, gerçekleştirdikleri protesto ile hükümete çok sert tepki gösterdi.

Bütün kurumların satılığa çıkarıldığını söyleyen sendikacılar, her şeyin ortada olduğunu belirterek, Türkiye’den dayatılan paket doğrultusunda, ihaleye bile çıkarılmadan, özel şirketlere peşkeş çekildiğini vurguladı.

Ülkenin içine itildiği duruma dikkat çeken sendikacılar, toplumun köküne kezzap suyu döküldüğünü belirterek, “Böyle bir toplantı gerçekten ekonomik durumu düzeltmek için yapılacak olsaydı, halk meydanında yapılmalıydı, böyle bir salonda değil” diyerek tepki gösterdi. Sendikacılar, “Bugün buraya halk davetlidir. Halka saygı duyulmuyor. Bu ülkenin kurumlarını kimse satamaz, bu ülkeyi kimse satın alamaz” ifadelerini kullandı.

Sendikacılar, protestolarının ardından basın toplantısının yapıldığı salonu terk etti.

Toplantı sırasında tüm basın mensupları olayı dikkatle takip ederken Makbüle Ötüken’in ve Volkan yazarı diğerlerinin sataşması da yaşandı, buna rağmen Volkan yazarları hariç kimse düzeyini düşürmediği için hiçbir gerginlik yaşanmadı…

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
217AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin