toplumsal muhalefetsendikal hareketKTÖS Eroğlu, çözüm istemediğinizi gayet iyi biliyoruz
yazarın tüm yazıları:

KTÖS Eroğlu, çözüm istemediğinizi gayet iyi biliyoruz

Yeniçağ podcastını dinleyin

ktosKıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Genel Sekreteri Şener Elcil, yayımladığı basın açıklaması ile Eroğlu’na yüklendi! Açıklamanın tam metni şöyle:

Kıbrıs sorununun çözümüne yönelik olarak devam eden görüşme sürecini çökertmek için rantla, ganimetle, kan ve gözyaşı ile beslenen sahte milliyetciler sahneye çıkmış görünmektedirler.

Sn. Eroğlu imzaladığı çerçeve antlaşmasının mürekkebi kurumadan ve antlaşmanın içeriğinde yer alan “toplumu tahrik edici açıklama yapmama” ilkesine aykırı olarak provakasyonlarına devam etmektedir. “Maraş verilemez, Türk askeri çekilemez, nüfus gönderilemez” gibi açıklamalar bu provakasyonlara verilecek en güzel örneklerdir. Bu da yetmezmiş gibi Sn. Eroğlu süreci baltalamak için ganimet zengini, kimi temsil ettiği belli olmayan, naylon örgütleri Türkiye’yi karıştırmak için seferberliğe çıkarmıştır.

Sn. Eroğlu kendine “hanedan” diyen Sn. Tahsin Ertuğruloğlu’na ve Sn. Zorlu Töre’ye hakarete varan açıklamalar yaptırmaktadır. Kıbrıs Türk toplumuna “mandra hayatı” layık gören Sn. Ertuğruloğlu’nun Annan Planı döneminde yaptıklarını unutmuş değiliz. Kıbrıs Türk toplumu “ihanetin” ne olduğunu Sn. Tahsin Ertuğruloğlu’nun Annan Planı ile ilgili yaptıklarından çok iyi hatırlamaktadır. Şimdi herkesi hain ilan eden Sn. Ertuğruloğlu, kendinden başka birini temsil etmediği açık bir gerçeklik olmakla birlikte, yaptıkları ile Sn. Eroğlu’nun sözcüsü olduğunu da göstermektedir.

Sn. Eroğlu, bu topluma yeterince zarar verdiniz. Sizin çözüm istemediğinizi gayet iyi biliyoruz. Görüşme ekibiniz çözüm isteyen kişilerden oluşmamakta, çözüm isteyenleri süreçten uzaklaştırmaya çalışmaktasınız. Boşuna uğraşmayın, siz Kıbrıslı Türkler’i temsil etmekten çok rantçıları, ganimetcileri, halkın kanı gözyaşı üzerinden politika yapanları temsil etmeye devam edin.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
236AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin