emekemek haberleriDevrimci Genel-İş Sendikası ile Boğaz Endüstri Madencilik Toplu İş Sözleşmesi imzaladı
yazarın tüm yazıları:

Devrimci Genel-İş Sendikası ile Boğaz Endüstri Madencilik Toplu İş Sözleşmesi imzaladı

Yeniçağ podcastını dinleyin

toplusozlesmeDev-İş’e bağlı Devrimci Genel-İş Sendikası ile Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) Ltd. arasında 2014-2015 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, Kalecik’teki BEM Merkezinde imzalandı.

Dev-İş Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Dev-İş Genel Başkanı Mehmet Seyis’in onur konuğu olduğu törende  sözleşmeye, Devrimci Genel-İş Sendikası Başkanı Hasan Felek ve işyeri Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Kaya imza koyarken, BEM adına da Genel Müdür Erhan Bolkan ile Mali İşler ve İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Sarper imza koydu.

Devrimci Genel-İş Başkanı Hasan Felek, Toplu İş Sözleşmesini imzalamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışanların bütün haklarının korunarak geliştirildiğini, karşılıklı anlayış içerisinde sorunları tartışarak çözüm yolları bulduklarını kaydetti. Felek, “Ülkenin içinde bulunduğu kötü ekonomik şartlara rağmen, çalışanların alım gücü ve sosyal hakları iyileştirilmiştir” dedi.

BEM Genel Müdürü Erhan Bolkan’da yaptığı konuşmada, 2013 yılının kendileri açısından zor bir yıl olduğunu, özellikle elektriğe yapılan zammın üretim maliyetlerini olumsuz etkilediğini belirtti.

Boklan, “Böylesi bir ortamda, çalışanlarımıza en iyi şartları ve hakları sunduk. İşyerimizde çalışanların verimli, huzurlu ve güvenli çalışması bizim açımızdan çok önemlidir. Bugün imzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi ile bu ortamı bir kez daha pekiştirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederken, devletin ve yetkili makamların özel sektörde, sendikalı ve Toplu İş Sözleşmeli çalışan firmalara daha önem vermesi gerektiği” şeklinde konuştu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
216AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin