seçimlerboykot 2013BOYKOTTA HEDEF BELLİ: REJİM TUMBA!
yazarın tüm yazıları:

BOYKOTTA HEDEF BELLİ: REJİM TUMBA!

Yeniçağ podcastını dinleyin

afis3YKP Boykot Eylem Komitesi üyesi Rasıh Keskiner’in açıklaması şöyle:

Günler 28 Temmuz’a yaklaştıkça, Ankara’nın acentalarının telaşı da artmaktadır. Hepsi seçmenden sandığa gitmesini istemekte, istemekle kalmamakta adeta yalvarmaktadır. İşlerini, güçlerini bıraktılar, nerede ise hep birlikte yağmur duasına çıkar gibi “yandım Mevlam, sandığa gidin” kampanyası sürdürmektedirler. Yakında AKP başkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu kervana katılırsa hiç şaşmayın.

Belli ki YKP’nin seçimi boykot çağrısı etkili olmuştur ki, gün geçtikçe acentaların paçaları tutuştu. Sandığa gidilmemesinin, hem Ankarayı hem de burdaki temsilcilerini uluslararası kamuoyunda çok zor durumda bırakacağının farkındadırlar. Boykotun geniş çaplı sonuçlanması meşruluklarını tartışma konusu yapacaktır. Rejim olduğu gibi çatırdayacaktır.

Cumhurbaşkanları da yüzde ellilerden bahsetmeye başlamışsa, “yolcudur abbas, bağlasan durmaz” sözü bu konuda da gerçekleşecek görülüyor.

Artık bardak taştı. Tüm sektörler iflas etti. İnsanımızın hiçbir sorununa çözüm bulunamıyor. Her alanda sorun yaşayan kitleler tepkilerini sandığı boykot ederek göstermeye hazırlanmaktadırlar. Hiçbir etkisi ve yetkisi kalmayan meclisi ve bu mecliste süs olmak için takla atan, kılıktan kılığa giren tüm partileri reddetmeye hazırlanmaktadırlar.

Bu çerçevede YKP, halkımızı, bu kararlı tutumunu sürdürmeye çağırmaktadır. Bu tutum en başta kendisine olan saygının bir gereğidir. Bu bir direniştir; onurlu bir direniş. Bizi taşıyla, toprağıyla, kültürüyle, insanıyla kısacası herşeyiyle yok etmek isteyenlere karşı bir başkaldırıdır. Bir isyandır. Bu başkaldırının en güzel ve etkili yolu da, her çağırdıklarında kuzu kuzu istediklerini yapmak değil, istediklerine rest çekmesini bilmektir.

YKP’nin Rejime karşı sandığı boykot kampanyası sürmektedir. Her geçen gün boykota katılım artmaktadır.

YKP halkımıza tik, karma, vs gibi cambazlıklarla uğraşmaması, açık ve net tavrıyla boykot çağrısını tekrarlamaktadır.

Hedef belli, rejim tumba!

Bu hedef doğrultusunda ha gayret diyoruz.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
216AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin