toplumsal muhalefetsendikal hareketKTÖS: "LTB'de yaşananlar siyasetin korkunç yüzünü ortaya çıkarmıştır"
yazarın tüm yazıları:

KTÖS: “LTB’de yaşananlar siyasetin korkunç yüzünü ortaya çıkarmıştır”

Yeniçağ podcastını dinleyin

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Genel Sekreteri Şener Elcil yayımladığı basın bildirisi ile “Lefkoşa Türk Belediyesi’ndeki yaşanan olaylar, siyasetin korkunç ve kokuşmuş yüzünü ortaya çıkarmıştır” dedi. Konu ile ilgili açıklama şöyle:

Lefkoşa Türk Belediyesi’ndeki yaşanan olaylar, siyasetin korkunç ve kokuşmuş yüzünü ortaya çıkarmıştır.

Belediye’nin mali krize girmesine neden olan fazla istihdam, hesapsız harcama ve borçlanmadan daha önemli olan borçlanılan paraların Sn. Eroğlu’nun seçim harcamalarında kullandığı ile ilgili haberlere açıklama yapılmaktan kaçınılmaktadır. İşbirlikçi UBP Hükümeti, belediyede yaşananların tek sorumlusu olarak Sn. Cemal Bulutoğulları’nı göstermektedir. Sn. Cemal Bulutoğulları’nın “günah keçisi” olarak seçildiği ortadadır. Yapılan usülsüzlükler, Sn. Eroğlu’nun seçim kampanyasında 3 Milyon sterlinin belediyeyi borca sokup aktarılması ve istihdamlarla ilgili sadece Sn. Cemal Bulutoğulları’nın sorumlu tutulması ne derece doğrudur?

Siyasetin kokuşmuş yüzü bir kez daha ortadadır. Sayıştaylık, Maliye Bakanlığı Denetleme Kurulu, Başbakanlık Denetleme Kurulu ve başsavcılık olaya seyirci kalırken, aşsız işsiz bırakılan L.T.B çalışanları ve Lefkoşa halkının sıkıntıları sürmektedir.

Tüm bu yaşananların aydınlanması ve siyasetin kokuşan yüzünün ortaya serilmesi, bir zorunluluktur. Sn. Cemal Bulutoğulları’na burada büyük görev düşmektedir. Sendika olarak Sn. Cemal Bulutoğulları’na bilgilerini toplumla paylaşması çağrısı yapar, ülkenin aydınlık geleceği için, kokuşmuş bu rejimin kirli çarşaflarının kamuoyu önüne serilmesi gerektiğini vurgularız. Sn. Cemal Bulutoğulları’nın suskun kalması, tüm suçları kabullenmesi anlamını taşımaktadır.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
216AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin