YKPYKP Mağusa İlçe Kongresi gerçekleşti
yazarın tüm yazıları:

YKP Mağusa İlçe Kongresi gerçekleşti

Yeniçağ podcastını dinleyin

YKP Mağusa İlçe Kongresi dün (23 Şubat, Perşembe), saat 19:00’da, Mağusa İlçe Merkezinde gerçekleştirildi ve yeni İlçe Yönetimi, İlçe Disiplin Kurulu ve İlçe Denetçileri seçildi.

Kongre Divan seçimi ile başladı. Divan Başkanlığına Erdinç Selasiye, yazmanlıklarına da Mehmet Gonce Parlan ve Ersin Hürdoğanoğlu getirildi. Divan seçiminden sonra gündem geçildi ve gündem çerçevesinde Yürütme Kurulu adına Yürütme Kurulu Sekreteri Murat Kanatlı, örgütlenme, parti çalışmaları ve Olağan 10. Kurultay süreci ile ilgili bir konuşma yaptı. Daha sonra Yürütme Kurulu üyesi Alpay Durduran son siyasal gelişmeler değerlendiren bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından İlçenin faaliyet raporunu ve mali raporunu İlçe Sekreteri Mustafa Noyan sundu ve Divan, üyelerin onayına sundu. İki rapor da oy birliği ile onaylandı.

Daha sonra organların seçimine geçildi. Divan tüm organlara yeter ve tam sayıda aday olduğunu belirterek, seçimsiz, üyelerin onayına sundu. Üyelerin oybirliği ile yeni İlçe Yönetimi belirlendi

Buna göre Mağusa İlçe Yönetim Kurulu’na Mustafa Noyan, Mehmet Akal, Tekcan Karagil, Ümit Yetkiner ve Hüseyin Hürdoğanoğlu seçildi.

İlçe Disiplin Kurulu’na Mehmet Gonce Parlan, Namık Kemal Harmani, Mehmet Hürdoğanoğlu; İlçe Denetçiliğine de Erhuz Akal ve Turgay Demirel, Yılper İşçioğlu da yedek üyeliğine seçildi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
215AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin