.Yeniçağyeniçağ güncelNe sihir, ne keramet ama Kıbrıs bir iç hat!
yazarın tüm yazıları:

Ne sihir, ne keramet ama Kıbrıs bir iç hat!

Yeniçağ podcastını dinleyin

Sky Havayollarının Ercan’a gelişi olay oldu ve herkes çok heycanlandı. Uluslararası bir şirketin Ercan’a indiği propagandası yapıldı…

Sky Havayolları özellikle Almanya’dan Antalya’ya turist taşıyan ‘Kayı Grubu’nun bir şirketi. Ve yurtdışı ile çalıştığı için uluslararası denmesi daha hoş geldiği için böyle takdim edildi. Fakat internet sitesi ayni şeyi söylemiyor.

www.skyairlines.net internet adresinden siteye girdiğinizde, Türkiye iç hat bileti ve bir de Lefkoşa adı altında bilet alabilirsiniz. Ercan değil!..

Eğer www.germanskyairlines.com sitesine giderseniz burada uluslararası uçuşlar var, bazı Türkiye şehirleri de var ama Lefkoşa yok!

Bu arada basına dağıtılan haberdeki bir detay da önemli… Basına geçilen haberde,

“KKTC seferlerinde kullandığı uçakları ülkenin simgesi olan orkide resmi ile süsledi. 2011 KKTC yılı kapsamında yapılan ve örneği olmayan uygulamada Sky Airlines, Lefkoşa’ya düzenlediği ilk tarifeli uçuşunda KKTC Başbakanı İrsen Küçük ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı H. Ersan Saner’in ‘orkide’ isteğini de yerine getirmiş oldu” denmekteydi.

German Sky Airlines internet sitesinde ise şu detaylar verilmekte:

German Sky Airlines GmbH firması 2004 yılında bir turizm grubu olan Kayi Group çatısı altında, merkezi Düsseldorf’ta olan bağımsız bir şirket olarak kurulmuştur. Kayi Group incoming acentesi KAYITUR ve designer oteli ADAM & EVE’in yanı sıra, tur operatörü GTI / DTI Travel ve havayolu şirketi SKY AIRLINES’ı da bünyesinde toplamıştır.

Yani Ersan Saner’e ve İrsen Küçük’e yapılan bu yağcılığın, karşılığını ileriki günlerde bekleyip göreceğiz. Artık deniz kıyısında, bilmem kaç dönümlük kumarhane işletme izinli otel projesi mi olur, bilemeyiz. Bekleyip göreceğiz…

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
216AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin