YKPYKP'nin açıklamalarıYKP: “kurultayına giderken çiğnemedik kural bırakmayarak devletin tüm olanaklarını parti içi kavgaya...
yazarın tüm yazıları:

YKP: “kurultayına giderken çiğnemedik kural bırakmayarak devletin tüm olanaklarını parti içi kavgaya tahsis etmesi inanılacak gibi değil!”

Yeniçağ podcastını dinleyin

YKP Yürütme Kurulu Üyesi Alpay Durduran ülkedeki son siyasi gelişmeleri değerlendirdi. Konu ile ilgili açıklama şöyle:

Hükümette olan partinin transferle ayakta durması ve kurultayına giderken çiğnemedik kural bırakmayarak devletin tüm olanaklarını parti içi kavgaya tahsis etmesi inanılacak gibi değildir. CTP de benzer bazı şeyler yapınca saki de bir yarış başlattılar ama bu dünya sadece CTP ve UBP’den ibaret değildir, bu ülke de onlardan ibaret değildir ve ikisi de bir araya gelse yapılan ahlaksızlıkları ahlaklı hale getirmez.

Devletin radyo ve televizyonları Küçük’ün emrine giremez. Devlet araçları böyle işler için kullanılamaz. Devlet dairelerinde parti maksatlı toplantı ve görüşmeler yapılamaz. Bunu haber yapan basın normal bir iş yapılmış gibi davranamaz. Basını da korkutup sindirebiliyorlarsa ne kadar devlet gücünü kötüye kullandıklarını anlamalıyız.

Halkımız bunların hesabını sormaya hazırlanmalı ve bu ahlaksızlıklardan uzak durulmasını istemelidir. Hesap sorulmasını sağlayacak olanlara destek olmalıdır. Bakılırsa görülür ki adaylar ve yandaşları medyadan diğerlerinin devletin olanaklarını nasıl kullandıklarını anlatmaktadırlar. İşledikleri suçların tanıkları da kendileridir. Ben seçilirsem bunlara son vereceğim demeye zahmet eden yoktur.

Unutulmamalıdır ki önümüzdeki günlerde iyi fiyat bulamazsa mahvolacak zeytin üreticilerinin desteklenmesi için para bulma sorunu vardır. Bu ahlaksızlıklara devlet hazinesini soymanın hesabı sorulmazsa zeytinin de tutarı olmayacaktır. Bundan sonra da zeytine yatırım olmayacaktır. Bahçesindeki ağaca bakan kendine ve dostlarına ikram edecektir o kadar üretim göreceğiz.

Politikanın halkın cebine ele atmakla yapılmaması ve kamu yerlerinin başka maksatlarla kullanılmasına izin verilememesi şarttır. Bunu göre göre bu ahlaksızlıkları yapanlara arka çıkmak söz hakkını da halkın elinden alacaktır.

Halk söz hakkı isterse gücünü kanıtlamalıdır.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
5,999BeğenenlerBeğen
796TakipçilerTakip Et
1,253TakipçilerTakip Et
236AboneAbone Ol

yazılar

Yeniçağ Podcastını dinleyin